Werkwijze van Het Sportcollectief

Wanneer u het deelnameformulier heeft geretourneerd, dan vangt onze samenwerking aan en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te bedienen als deelnemer van Het Sportcollectief:

Inkoop
Fors besparen op inkoop van (groene) energie staat natuurlijk voorop. Daarbij is de inkooptiming het allerbelangrijkst. Onze analisten besparen, door slim in te kopen, flink op de kostprijs van gas en elektra. Wij verzorgen het gehele aanbestedingstraject en gaan op het juiste moment actief onderhandelen om een zo scherp mogelijk tarief en de beste leveringsvoorwaarden voor u te bewerkstelligen. EnergieLive doet zaken met de vijf grootste leveranciers van Nederland.
 
Collectief
Bij het aanbesteden bundelen wij het volume van alle deelnemers om zodoende een veel grotere slagkracht te creëren. Dat ziet u weer terug in de bodemtarieven en de uitstekende leveringsvoorwaarden.
 
Helpdesk
Tijdens de looptijd van de leveringsovereenkomst zijn wij voor u hét aanspreekpunt voor alle energiegerelateerde zaken. Heeft u dus een probleem, vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Dan kunt met een direct nummer contact opnemen met uw accountmanager.