Referenties

Health City

"Ik maak graag gebruik van de diensten van EnergieLive. Het is een degelijke partner waar ik alles ‘over de schutting kan gooien’. Het is fijn om een vaste accountmanager te hebben die de zaken snel en doortastend voor mij oppakt. EnergieLive zorgt voor hele mooie tarieven en monitoren zaken als bijvoorbeeld de gecontracteerde vermogens."
Gerard van Medevoort – Facility & Purchase Manager
Health City International, International Office

S.V. RAP

“Iedere euro telt bij een amateurvereniging. Toen wij de besparing van het sportcollectief onder ogen kregen was het besluit natuurlijk snel genomen. Het overstappen en toevoegen aan dit collectief werd voor ons gedaan en verliep gelukkig vlekkeloos. Op gedoe zit je natuurlijk niet te wachten. De vragen die ik had werden snel en adequaat beantwoord. De jaarlijkse besparing meer dan 30%. Geweldig!”
Jurriaan Frakking -Voorzitter
S.V. RAP, Amsterdam

Basic-Fit

Fitness Center Weesp

"Top service, top team, echt aan te raden!!"
Robin Leenders
Fitness Center Weesp, Weesp

Het Sportbedrijf Raalte BV

Het Sportbedrijf Raalte BV is inmiddels een paar jaar verbonden met EnergieLive. Ik kies bewust voor het woord ‘verbonden’ omdat we in de contactbesprekingen hebben aangegeven dat wij graag verbindingen aangaan met bedrijven die zich vervolgens ook een beetje ‘sportbedrijf Raalte’ gaan voelen. Hiermee wil ik bereiken dat wij samen met elkaar voor de sporters in de gemeente willen staan. In de dagelijkse praktijk blijkt dit niet alleen door een scherpe prijs van gas en elektriciteit maar vooral in het meedenken!! Nog beter gezegd: ontzorgen. Er wordt meegedacht op basis van analyse van verbruikscijfers en EnergieLive komt met ongevraagd advies om onze kosten zo laag mogelijk te houden en daarmee het sporten en bewegen van onze gebruikers dus zo goedkoop mogelijk te houden.
Peter gras
Directeur Sportbedrijf Raalte